Inloggen

Terug naar alle arrangementen

Zakelijk arrangement voor 10 personen € 3.600,- Excl. BTW

Symfonisch Gala Noord Nederlands Orkest

donderdag 8 okt. 2020, 18:00

De Oosterpoort, Groningen

Bekijk alle arrangementen van onze partner Noord Nederlands Orkest
Symfonisch Gala Noord Nederlands Orkest wordt georganiseerd door Noord Nederlands Orkest op donderdag 8 oktober 2020 in Groningen

Omschrijving

Het jaarlijkse Symfonisch Gala is hét evenement, waar ruim 200 sleutelfiguren uit het Noord Nederlandse bedrijfsleven, politiek en cultuur elkaar ontmoeten.

We blikken terug op een fantastische 11de editie van het Symfonisch Gala! De volgende editie is op donderdag 8 oktober 2020.

Het Symfonisch Gala bestaat uit een ontvangst met aperitief, een uitgebreid diner inclusief wijnarrangement, speciaal voor u samengesteld concert, meet & greet met musici, feestelijke afsluiting en natuurlijk zorgen wij voor een muzikale verrassing.

De avond begint om 18.00 uur in De Oosterpoort Groningen, waar algemeen directeur Ingeborg Walinga u van harte welkom heet. Daarna ontrolt zich een gevarieerd en verrassend muzikaal en culinair programma, dat eindigt rond middernacht. Met als dresscode Black Tie.

De opbrengst van het gala komt volledig ten goede aan het orkest. Met uw aanwezigheid steunt u ons, zodat wij het meest avontuurlijke symfonie orkest kunnen blijven.

Er is op dit moment nog één tafel beschikbaar voor €3600,- (excl. btw). Om te bestellen gebruikt u de groene knop, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om de bestelling af te ronden.

Datum en tijd

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Start: 18:00
Einde: 23:45

Locatie

De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA, Groningen

STAGING
De browser die je gebruikt is verouderd. Voor een betere ervaring: Klik hier