Inloggen

vr 5 nov. 2021, 19:00

Founder Talks: 5 years of Founded in Groningen

+43

Founder Talks is terug met een speciale editie: Founded in Groningen bestaat 5 jaar.

Tijdens Let's Gro zullen we tijdens Founder Talks kijken naar de toekomst van Groningen. Twee startups van de toekomst zullen hun verhaal presenteren en anderen meenemen in de ondernemersreis van een startup founder. Daarnaast gaan we door zoals mensen Founder Talks kennen: inspirerende ondernemersverhalen door een gerenommeerd ondernemer.

Marnix van der Ploeg zal als keynote zijn ervaringen als medewerker 10 van Booking.com delen. Hoe het is om het bedrijf in 12,5 jaar tijd naar meer dan 10.000 medewerkers te zien groeien zal hij tijdens deze Founder Talks delen. Daarnaast is Marnix nu al jaren investeerder en zal hij vanuit die blik zijn lessen en ervaringen omtrent startups, investeringen en groei delen.

Een inspirerende avond met een borrel achteraf! Wees aanwezig, want deze editie Founder Talks is specialer dan ooit!

Jullie en onze veiligheid is belangrijk. Dit betekent dat wij, in lijn met de landelijke maatregelen, tijdens Founder Talks vragen om jullie QR-code in de CoronaCheck-app. We blijven onze gezondheid- en veiligheidsprotocollen evalueren en uitbreiden naarmate medische aanbevelingen worden aangepast. Volg Founded in Groningen op sociale media voor de laatste updates.

Begin: vr 5 nov. 2021, 19:00
Einde: vr 5 nov. 2021, 20:15

Locatie

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN, Groningen

Founder Talks: 5 years of Founded in Groningen wordt georganiseerd door Founded in Groningen

STAGING
De browser die je gebruikt is verouderd. Voor een betere ervaring: Klik hier